Gyeranmalyee / 계란 말이
المقادير:
3 بيضة كبيرة، ونصف TS الملح، قليل من السكر ونصف كوب من البصل المفروم ومتوسطة الحجم، والفلفل، والزيوت النباتية.
طريقة الاعداد
خفق البيض ووضعها في وعاء كبير 3.
إضافة ½ TS الملح، وقليل من السكر ونصف كوب متوسط الحجم المفروم والبصل والفلفل الأرض.
نشر القليل من الزيت النباتي.
صب حوالي 1/3 من خليط البيض في المقلاة ونتشره رقيقة من قبل عموم إمالة.
عندما يكتمل طهيها، رفع حافة الجانب الأيمن من عجة ولفه مع ملعقة من اليمين إلى اليسار.
كرر هذه الخطوة حتى في خليط البيض ل 4 او 5مرات
جعل شكل مستطيل مربع الجانبين
عندما يبرد عجة، قطع عليه في حجم لقمة، وانها تقدم مع الأرز.
ENGLISH
Ingredients:
3 large eggs, ½ ts salt, a pinch of sugar, ½ chopped medium size onion, ground pepper, vegetable oil.
Preparation:
Crack 3 large size eggs and put it into a bowl.
Add ½ ts salt, a pinch of sugar, ½ chopped medium size onion, ground pepper.
Spread a little vegetable oil.
Pour about 1/3 of the egg mixture on the pan and spread it thinly by tilting the pan.
When it’s cooked, lift the right side edge of the omelette and roll it with a spatula from right to left.
Repeat this step of 4 and 5 until the egg mixture runs out.
Make a long rectangle box shape by cooking 4 sides.
When the omelette cools down, cut it into bite size and serve it with rice.